Ένα αεροσκάφος με τεράστια οθόνη σε όλη την καμπίνα

0

Φωτογραφίες και βίντεο από το πρωτοποριακό και πολυτελές jet S-512

Αυτό το αεροπλάνο μάλλον θα βάλει τέλος στον τσακωμό για το ποιος θα κάτσει δίπλα στο παράθυρο. Αυτό συμβαίνει επειδή η καμπίνα του είναι μια τεράστια οθόνη για να σας δείχνει τι υπάρχει έξω.


Ένα ζωντανό βίντεο δημιουργεί μια πανοραμική εικόνα στους επιβάτες του υπερηχητικού S-512 αεροσκάφους που αναμένεται να κοστίζει από 60 έως 80 εκατομμύρια δολάρια. Απευθύνεται όπως είναι φυσικό σε δισεκατομμυριούχους και μπορεί να πετάξει από το Λος Άντζελες στο Τόκιο μόλις σε 5 ώρες.


Το S-512 μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 18 άτομα, ενώ η παράδοσή του στον ενδιαφερόμενο υπολογίζεται κοντά στον Δεκέμβριο του 2018.


Μπορεί το S-512 να μην έχει πάρει ακόμα το δρόμο της παραγωγής, αλλά οι μηχανικοί του πέρασαν τα δύο τελευταία χρόνια σχεδιάζοντας το αεροσκάφος. Οι μηχανικοί αυτοί, σύμφωνα με την DailyMail, στο παρελθόν έχουν δουλέψει για τις εταιρείες Airbus, Gulfstream και Bombardier.


Τέλος, από την κατασκευάστρια εταιρεία Spike Aerospace δηλώνουν ότι με το S-512 οι επιβάτες θα κερδίζουν χρόνο ώστε να έχουν περισσότερες μέρες για να εξερευνήσουν το χρόνο.
newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.