Σε ψηφοφορία οι φιναλίστ του Launching People

0

Το κοινό μπορεί να υποστηρίξει το όνειρο που επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα

Έως και τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού για ψηφοφορία οι 5 φιναλίστ κάθε κατηγορίας της πρωτοβουλίας Launching People της Samsung. Βάσει των ψήφων που θα συγκεντρώσουν, θα αναδειχθούν και οι 4 τελικοί νικητές του προγράμματος.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάθεσης προτάσεων από τους ενδιαφερόμενους, συγκεντρώθηκαν συνολικά 262 προτάσεις. Η κριτική επιτροπή αξιολόγησε και ανέδειξε συνολικά 20 φιναλίστ, 5 φιναλίστ για κάθε μία από τις 4 κατηγορίες του Launching People.


Μέσω της πλατφόρμας το κοινό μπορεί να υποστηρίξει το όνειρο που επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα και να αναδείξει τους 4 τελικούς νικητές που θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την ιδέα τους.


Μέντορας: Ηλίας Χατζηχριστοδούλου (εμπνευστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens Video Art Film Festival).


Φιναλίστ της κατηγορίας: «Τέχνη στο Δημόσιο χώρο», «FUNSTORIA οι ζωγραφιές των παιδιών γίνονται παραμύθια», «theArtProject.gr/ονειρέψου.δημιούργησε.ζήσε», «Γίνε δημιουργικός, Ζήσε ελεύθερος», «ART Hall».
Μέντορας: Δημήτρης Σταϊνχάουερ (εμπνευστής του λικέρ μαστίχας Skinos και συνιδιοκτήτης της Concepts).


Φιναλίστ της κατηγορίας: «The cool FARMERs!», «Taste Lemnos…Taste the real happiness…. The real life», «Προώθηση ελληνικών υφαντών-παλαιών τεχνικών ύφανσης», «CAROBia – Το ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ που ΣΟΥ κάνει ΚΑΛΟ…!!!», «ΠΕΤΙΜΕΖΙ. Η αναγέννηση του αρχαιότερου φυσικού γλυκαντικού».
Μέντορας: Δημήτρης Τσίγκος (Πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών και ιδρυτής startups).


Φιναλίστ της κατηγορίας: «Θέλω να αναπτύξω ένα site που θα αφορά τον αγροτικό κόσμο…», «Ο γιατρός της γειτονιάς μου», «/Give me five/», «Γίνε ο διαιτολόγος σου. Άλλαξε εσένα άλλαξε τον κόσμο όλο!», «Τeach your Students on Facebook! Break classroom’s 4 walls!»
Μέντορας: Μαίρη Καρατζά (υπεύθυνη για την Ανάπτυξη του Δικτύου «Φαντάσου την Πόλη»).


Φιναλίστ της κατηγορίας: «Η τέχνη αγκαλιάζει μικρούς ήρωες», «Θέλω να μην ξαναπεινάσει κανείς άνθρωπος στην Ελλάδα», «Όχι άλλα φάρμακα στα σκουπίδια… το φάρμακό μου φάρμακό σου!», «Βρες το Δάσκαλό σου!», «Εργαστήριο καινοτομίας υπέρ της δημόσιας υγείας».


Με την πρωτοβουλία Launching People η Samsung ενθαρρύνει τις ικανότητες των ανθρώπων και αποσκοπεί να αναδείξει ότι, όταν τα όνειρα μας συναντούν την τεχνολογία, έχουν την ευκαιρία να απελευθερώσουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.