Μεγάλα iPhone ετοιμάζει η Apple

0

Δημοσίευμα μιλά για συσκευές με κυρτές οθόνες 4,7 και 5,5 ιντσών

Σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ από την Ταϊπέι, ο Tim Culpan του Bloomberg αποκαλύπτει την πρόθεση της Apple να κυκλοφορήσει ένα iPhone στις 4,7 ίντσες και άλλο ένα στις 5,5 ίντσες, μέσα στο 2014. Ο έγκριτος δημοσιογράφος αναφέρει ως πηγή του «πρόσωπο που έχει σχέση με το θέμα».


Ήδη υπήρχαν δημοσιεύματα για την πιθανή κυκλοφορία δύο μεγάλων iPhone μέχρι την άνοιξη του 2014 και η αλήθεια είναι ότι δεν εκπλήσσει η αποκλειστικότητα του Culpan.


Εξάλλου, ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η Apple απέναντι στη μόδα «bigger is better» που επιβάλλουν οι κατασκευαστές Android smartphones είναι να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Φυσικά, θα το κάνει, ως συνήθως, με τον τρόπο της…


Οι κυρτές οθόνες που αναμένεται να χρησιμοποιήσει στα επερχόμενα iPhone, δεν θα έχουν τόσο μεγάλη καμπύλη όσο στο LG G Flex, αλλά μια πιο ήπια κούρμπα που θα διαφημιστεί από το Cupertino ως «ανατομικό design».


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, αυτήν την εποχή η Apple αναπτύσσει και αισθητήρες αφής νέας τεχνολογίας, οι οποίοι θα αντιλαμβάνονται την ένταση της πίεσης που ασκείται επάνω τους και θα αντιδρούν διαφορετικά. Πάντως δεν προβλέπεται να είναι έτοιμοι προς χρήση αυτοί οι αισθητήρες στα επερχόμενα «μεγάλα iPhone».
Οι φωτογραφίες αποτελούν concept art κάποιου ευφάνταστου designer και πιθανότατα δεν έχουν σχέση με το τελικό προϊόν.


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.