Συνέδριο για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα

0

Η ανάληψη καινοτόμων δράσεων από νέους στο επίκεντρο του «Meet You @ Reload»

Στο London Business School θα φιλοξενηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου, το συνέδριο «Meet You @ Reload» από την ομάδα Reload Greece, με σκοπό να προωθήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα.


Το «παρών» στο συνέδριο θα δώσουν ο Μιχάλης Γκοντάς από το Cookisto και η Χριστίνα Πλακόπητα από το Netrobe. Οι δύο ομιλητές θα μοιραστούν τις μέχρι τώρα εμπειρίες και γνώσεις τους σχετικά με τη δυνατότητα δημιουργίας καινοτόμων νέων επιχειρήσεων.


Παράλληλα, στο δεύτερο μέρος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα, με την καθοδήγηση του Reload Gσreece.


Το συνέδριο έχει στόχο να προσεγγίσει από μία πολύπλευρη και εναλλακτική οπτική τις τρέχουσες προκλήσεις της οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα και να εμφυσήσει στην επόμενη γενιά τη δυνατότητα ανάληψης καινοτόμων δράσεων, μέσα από τη δημιουργική σκέψη.


Η πρωτοβουλία του Reload Greece πάρθηκε από μια ομάδα ελλήνων φοιτητών και πτυχιούχων που ζουν στο Λονδίνο, οι οποίοι θέλουν να δώσουν το έναυσμα στους νέους Έλληνες να σκεφτούν και να δράσουν διαφορετικά και με δημιουργικότητα.


Το Reload Greece μετράει ήδη 1 χρόνο λειτουργίας και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει επιτυχημένους νέους επιχειρηματίες που διαπρέπουν στο εξωτερικό και όχι μόνο.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το για περισσότερες πληροφορίες.


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.