Η Logitech παρουσιάζει ένα εξαιρετικά λεπτό ποντίκι αφής

0

Συνδυάζει κομψή σχεδίαση και λειτουργικότητα για τους χρήστες laptops

Το πρώτο υπέρ – φορητό ποντίκι αφής παρουσίασε σήμερα η Logitech, συγκεκριμένα το Logitech® Ultrathin Touch, που με την κομψή σχεδίασή του και το κέλυφος από βουρτσισμένο αλουμίνιο, ταιριάζει άριστα με τους καινούριους υπολογιστές.


Σύμφωνα με την Charlotte Johs, αντιπρόεδρο της Logitech στον τομέα brand development και περιφερειακών για PC «…οι προσωπικές μας ανάγκες στο χώρο της τεχνολογίας εξελίσσονται ταχύτατα και πλέον οι χρήστες αναμένουν και μια καλύτερη σχεδίαση. Είτε μιλάμε για έναν υπολογιστή, μια ταμπλέτα, ένα smartphone ή μια επιφάνεια αφής, όλοι θέλουν κάτι κομψό, λεπτό και μοντέρνο που θα αποδίδει χωρίς προβλήματα. Γνωρίζοντας αυτή την τάση, δημιουργήσαμε το πανεύκολο στη μεταφορά ποντίκι Logitech Ultrathin Touch ώστε να συμπληρώνει ένα σύγχρονο MacBook ή ένα Ultrabook».


Με τη λεπτή και πολύ ελαφριά σχεδίασή του, το Logitech Ultrathin Touch χωρά σε κάθε θήκη φορητού ή ακόμη και στην τσέπη μας. Η επιφάνειά του είναι λεία σαν μετάξι χάρη σε μια αόρατη επίστρωση, που βοηθά στο χειρισμό με χειρονομίες, όπως αυτές των Windows® 8, ή τις λειτουργίες Multi-Touch του λειτουργικού OS X®.


Το νέο ποντίκι έχει Bluetooth® με την τεχνολογία Easy-Switch™ της Logitech, οπότε μπορεί να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με τον επιτραπέζιο υπολογιστή, το laptop και την ταμπλέτα, με την εναλλαγή μεταξύ τους να γίνεται απλώς με το πάτημα ενός διακόπτη. Η φόρτισή του γίνεται μέσω USB, ενώ ένα λεπτό φόρτισης αρκεί για μια ώρα εργασίας (σε τυπική χρήση).


Το νέο ποντίκι είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα: το σε μαύρο και το για Mac σε λευκό. Η κυκλοφορία τους σε ΗΠΑ και Ευρώπη αναμένεται τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο αντίστοιχα, ενώ η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι στα €69,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site ή το .


Η Logitech είναι σήμερα η κορυφαία εταιρία στον κόσμο σε παραγωγή προϊόντων που συνδέουν τον άνθρωπο με κάθε σημαντική για εκείνον ψηφιακή εμπειρία. Συνδυάζοντας λογισμικό και εξελιγμένες τεχνολογίες, τα προϊόντα της Logitech βρίσκουν εφαρμογή στον χώρο των προσωπικών υπολογιστών, στις τηλεπικοινωνίες και στην ψυχαγωγία και επιτρέπουν – αλλά και βελτιώνουν – την ψηφιακή πλοήγηση, την οπτικοακουστική ψυχαγωγία, την κοινωνική δικτύωση, το παιχνίδι, την οπτικοακουστική επικοινωνία μέσω Διαδικτύου, την ασφάλεια με χρήση βίντεο και τον έλεγχο των οικιακών συσκευών ψυχαγωγίας. Η Logitech International ιδρύθηκε το 1981, είναι ελβετική εταιρία, εισηγμένη στο Ελβετικό Χρηματιστήριο (κωδικός μετοχής LOGN) και στο NASDAQ στις ΗΠΑ (κωδικός μετοχής LOGI).


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.