Έκλεισε το AllOfMp3. Ε, και?

0

Η ρώσικη κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει το πολύ γνωστό κατάστημα mp3, AllofMP3, και όσοι προσπαθούν να προσπελάσουν το «αδερφό» site MP3Sparks, θα απογοητευτούν, μιας και αυτό φαίνεται να έκλεισε. Το AllofMP3 είχε 6 εκατομμύρια πελάτες που μέχρι πριν λίγο καιρό απολάμβαναν τις εξαιρετικές υπηρεσίες του site σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Μέχρι που ήρθαν οι Η.Π.Α.

Η πίεση που άσκησαν στη ρώσικη κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (Π.Ο.Ε.) ήταν ασφυκτική και προς το παρόν τουλάχιστον, το AllofMP3 είναι πεσμένο. Αλλά αυτοί οι ρώσοι είναι τρελοί. Έχουν αρκετά εναλλακτικά site με εξαιρετικές δυνατότητες και πολύ καλές προσφορές. Ας δούμε μερικά:

JustMusic

Περιέχει περίπου 160.000 άλμπουμ από 44.000 διαφορετικούς καλλιτέχνες. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το ποσό που μπορεί κάποιος να πιστώσει τον λογαριασμό του, και κυμαίνονται από 0.11 έως 0.15 δολάρια ανά κομμάτι. Τα τραγούδια είναι στα 192Kbps και ο τρόπος πληρωμής γίνεται με πιστωτικές κάρτες και PayPal.

LegalSounds

Οι τιμές του LegalSounds είναι 0.09 δολάρια ανά τραγούδι, ενώ όλα τα album κοστίζουν περίπου 1 δολάριο το καθένα. Περιέχονται τα top 100 της Αμερικής και της Ευρώπης. Τα τραγούδια είναι στα 192Kbps καθώς και στα 320Kbps ενώ δέχονται τις κύριες πιστωτικές κάρτες.

GoMusic

To GoMusic ισχυρίζεται ότι περιέχει πάνω από 35.000 κομμάτια. Οι τιμές κυμαίνονται από 0.19 δολάρια ανά τραγούδι και γύρω στα 2 δολάρια για ολόκληρα άλμπουμ. Τα bitrates διαφέρουν ενώ η πληρωμή μπορεί να γίνει με τις πιο γνωστές πιστωτικές κάρτες.

MP3Skyline

Το MP3Skyline ισχυρίζεται ότι περιέχει πάνω από 2.2 εκατομμύρια τραγούδια από 128.000 καλλιτέχνες. Οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 0.35 δολάρια το κομμάτι στα 192Kbps. Για την πληρωμή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνωστές πιστωτικές κάρτες καθώς και το PayPal, ενώ υπάρχουν και άλλοι τρόποι πληρωμής. Επίσης προσφέρουν το «Δωρεάν mp3 της ημέρας».

iSound

Το iSound μέχρι στιγμής περιέχει πάνω από 60.000 άλμπουμ από 14.000 καλλιτέχνες. Οι τιμές είναι από 0.11 έως 0.15 δολάρια το κομμάτι, ανάλογα με το πιστωμένο ποσό που υπάρχει στον λογαριασμό σας. Τα κομμάτια είναι το λιγότερο στα 192Kbps ενώ για την πληρωμή ισχύουν οι βασικές πιστωτικές κάρτες και το PayPal.

Πηγή – περισσότερα:

Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.