Ρεκόρ προπαραγγελιών για το Sony Xperia Tablet Z

0

Τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής

Η μεγάλη εμπορική επιτυχία της Sony που ονομάζεται Xperia Z, φαίνεται ότι θα έχει και συνέχεια. Μεγαλύτερη σε μέγεθος και με διαφορετικό τρόπο χρήσης…


Ο λόγος για το Xperia Tablet Z, την πολυαναμενόμενη ταμπλέτα της οικογένειας Xperia, η οποία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ προπαραγγελιών παγκοσμίως σε σχέση με κάθε άλλο tablet της Sony.


Νούμερα δεν αποκαλύπτει η Sony, αλλά κάνει λόγο για πρωτοφανή ανταπόκριση του κοινού και οριακή δυνατότητα κάλυψης των παραγγελιών. Αρχικά, είχε ανακοινωθεί ότι το Xperia Tablet Z θα έρθει στις ευρωπαϊκές αγορές μέσα στον Απρίλιο. Όπως, όμως, έγκαιρα σας ενημερώσαμε, η αποστολή του στην Ελλαδα τοποθετείται στα τέλη Μαΐου.


Τα βασικά χαρακτηριστικά: Το επερχόμενο tablet της Sony διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1200 και αντελεί ισχύ από έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon. Διαθέτει 2GB RAM και «τρέχει» σε περιβάλλον Android 4.1 Jelly Bean. Η βασική του κάμερα έχει αισθητήρα 8MP, ενώ η μπροστινή 2MP.


Προσφέρει και μια ποικιλία από software λειτουργίες, που θα τις δούμε αναλυτικά όταν θα το έχουμε στα χέρια μας. Πολύ σύντομα δηλαδή…


Χωρίς να επιβεβαιώνεται από τη Sony Hellas, το κόστος του Xperia Tablet Z αναμένεται στα 530 ευρώ (16GB, Wi-Fi) και 650 ευρώ (16GB, 4G).


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.