Αύξηση του δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο Flickr

0

Κάθε χρήστης έχει στη διάθεσή του 1 terabyte

Το Flickr αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες αποθήκευσης, διαχείρισης και διαμοιρασμού φωτογραφιών αλλά και βίντεο, με τους χρήστες να έχουν ανεβάσει περισσότερες από 8 δισ. φωτογραφίες στην υπηρεσία.


Με σκοπό να κάνει το Flickr «και πάλι φοβερό», η Yahoo προχώρησε σε πλήρη ανασχεδιασμό της υπηρεσίας δίνοντας πολύ μεγαλύτερη έμφαση στην εμφάνιση των φωτογραφιών αλλά προσφέροντας και ένα σημαντικό δώρο προς κάθε χρήστη.


Καταργώντας στην ουσία το συνδρομητικό πακέτο «Flickr Pro» που ίσχυε μέχρι σήμερα, κάθε μέλος του Flickr έχει στη διάθεση του εντελώς δωρεάν 1 ολόκληρο terabyte για αποθήκευση των φωτογραφιών του στην πλήρη ή όποια άλλη ανάλυση αυτός επιθυμεί.


Το συγκεκριμένο όριο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από κάθε διαθέσιμη υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων και αντιστοιχεί σε 700.000 φωτογραφίες των 5 mp ή 436.000 των 8 mp κ.ο.κ


Για όσους δεν επιθυμούν την εμφάνιση διαφημίσεων, το Flickr προσφέρει τη δυνατότητα αυτή μέσω συνδρομητικού πακέτου με κόστος 49,99 δολάρια το χρόνο, ενώ όσοι θέλουν να διπλασιάσουν το διαθέσιμο χώρο στα 2TB, θα πρέπει να καταβάλουν 500 δολάρια.


Πηγή:


newsbeast
Blog Widget by LinkWithin

Γράψε ένα σχόλιο

© 2005-2013 DigitalNews. All rights reserved.